Kedves Látogató!

Üdvözöljük az ArtDepo.hu új iparművészeti, alkalmazott művészeti startoldalon!

Alkalmazott művészet - a nevében hordozza küldetését: a háttérben mindenkor ott áll a mozgatóerő, a Megrendelő, aki az alkotó munka gyümölcseként az álmait valóra váltó, számára élvezhető, szerethető, használható magas művészi értékkel bíró alkotást, műalkotást vár.

Az ArtDepo.hu e gondolat jegyében született, és Önnek, a Megrendelőnek szól. Szeretné Ön környezetét, személyes használati tárgyait, otthonát, irodáját vagy üzlethelyiségét művészi igényességgel megtervezni, kivitelezni, felszerelni vagy berendezni? Az ArtDepo.hu ebben az Ön koncentrált forrása.

Az ArtDepo.hu oldalain az alkalmazott művészetek, iparművészetek kiváló képviselői valamint a mesterségüket művészi szinten művelő iparos mesterművészek mutatkoznak be képekkel, referenciákkal, működési és alkotási területeik részletezésével, könnyen hozzáférhető és kereshető formában.

Honlapunkra szakmai múlttal, referenciával rendelkező művészek bejelentkezését fogadjuk. Emellett fontosnak tartjuk, hogy segítsük a pályájukat kezdő fiatal tehetségeket. Ajánlásokkal és referenciákkal rendelkező ifjú művészek számára külön bemutatkozási lehetőséget biztosítunk.

Tanácsok az ArtDepo.hu oldalainak használatához:

 • Ha Ön tájékozódni szeretne, induljon a bal oldali választómezőkből. A kategória kereső segítségével egyre mélyebben hatolhat a kiválasztott művészetek azaz alkotói területek vagy a galéria világába, míg eljut az érdeklődésének megfelelő területen alkotó művészekhez.
 • Ha Ön határozott elképzeléssel lépett lapunkra, használja a címszavas keresőt, mellyel a művészek ArtDepo.hu honlapján körülírt tevékenységi köreiben keresve egyből a kívánt termék, eljárás vagy technológia területén alkotó művészekhez vezetjük.
 • Ha már kiválasztotta vagy ismeri a keresett művészt, mestert a kereső segítségével ugorjon a művész vagy mester ArtDepo.hu honlapjára részletesebb információért.
 • Mélyedjen el a művészetekben és kívánjuk, találja meg segítségünkkel az Ön művészét!
 • Kérdései esetén forduljon hozzánk. Ha elégedett, kérjük, javasolja barátainak, kollégáinak, ügyfeleinek.

Köszönjük megtisztelő figyelmét!

ArtDepo.hu

További részletes információk

Galéria

Az ArtDepo.hu nyitólapjának Galéria menüjéből indulva a honlap művészeinek, mestereinek eladásra szánt iparművészeti műalkotásait, mesterműveit találja. A Galéria menüpontra kattintva az intelligens kereső jelenik meg, mely segít Önnek a megfelelő művészeti kategória és alkotás keresésében, behatárolásában. Az alkotásokat megrendelheti e-mailben közvetlenül a művésztől, vagy szándékát jelezheti felénk is, mi továbbítjuk.

Iparművészek

Az Iparművészek menüpont alatt az ArtDepo.hu honlapján szereplő művészek, iparművészek alkotásai jelennek meg az intelligens kereső segítségével. A művészeti műalkotások az alkalmazási területekből indulva (pl. beltéri, kültéri alkotások, dísztárgyak, használati eszközök, ...) agyag és technológia mögé rejtett művészeti áganként (textil, üveg, fa, fém, nemesfém, kerámia...) csoportosítva jelennek meg. Az egyes kategóriákat egy-egy a kategóriára legjellemzőbb remekmű képe jeleníti meg, véletlenszerű kiválasztás alapján.

Mesterek

A Mesterek menüpontban a mesterségüket, iparos szakmájukat magas, művészi szinten művelő iparos mestereket, mesterségek művészeit (pl. művészi képkeretek, intarziás, egyedi bútorok, egyedi elgondolásokra épülő különleges beltéri kiegészítők,...) találhatja. Az Iparművészek menüponthoz hasonlóan az intelligens kereső áll az Ön rendelkezésére a megfelelő mesterség és alkotás beazonosítására.

Ifjú tehetségek

Az ifjú tehetségek menüpont alatt a még tanuló vagy friss pályakezdő (a végzéstől számított 5 év) iparművész és mester növendékek művészlistáját találja. Az ArtDepo.hu a művészeti oktatási intézményekkel és szervezetekkel együttműködve küldetésének tartja a tehetséges fiatalok pályakezdésének, indulásának támogatását.

A nap művésze

A Nap művésze rovatunk az ArtDepo.hu művészei és mesterei közül emel ki és mutat be egy-egy alkotót és ajánlja az Ön figyelmébe munkásságát.

Kereső

Az ArtDepo.hu kezdő oldalának Kereső menüje illetve a Galéria, Iparművész, Mesterek menüpontjai alatt elérhető kereső szolgáltatás megkönnyíti a honlap művészei, művészeti alkotásai közötti gyors keresést.

 • Keresés a rendszer által felajánlott művészeti és tevékenységi (alkotás, műtárgy) kategóriákban (?Referencia alkotások"). A keresés eredményeként az adott keresési feltételnek megfelelő művészek műtárgyai, tárgy-együttesei jelennek meg kis ikon formájában. Az ikonra kattintva a csoporthoz tartozó további képek, egyéb esetben a tárgy nagyobb méretű képe jelenik meg.

 • Keresés adott alkotásra, alkotói körre, területre (?Alkotói terület?):
  Az ArtDepo.hu művészeinek, mestereinek ArtDepo.hu honlapján elérhető műalkotásokra, tevékenységi körökre, alkalmazott anyagokra és technológiákra vonatkozó részletes ismertetőjében kereshet tetszőleges kereső szavakra. A keresés eredménye egy művészlista, mely elvezet a választott művész ArtDepo.hu honlapjára.
 • Keresés művészre (?Név szerint"):
  A kereső segítségével név szerint is elérheti a keresett művészt, mestert. A keresés eredménye egy művészlista. A névre kattintva a kiválasztott művész ArtDepo.hu honlapjára ugorhatunk.
 • Az ArtDepo.hu oldal művészeinek listáját a Kereső alatt külön megtalálja (?Művészlista").

Hírek - Események

A Hírek menüpont alatt aktuális híreket olvashat a művészekről, kapcsolódó művészeti területekről, trendekről, lehetőségekről,... megrendelőket, tervezőket, kivitelezőket, művészeket érintő általános és specifikus, közérdekű dolgokról. Az eseménynaptár a művészekhez kapcsolódó vagy az ArtDepo.hu érdekterületén szervezett eseményeket, rendezvényeket fogja össze.

Megkeresés, ajánlatkérés, megrendelés

Az ArtDepo.hu nem titkolt célja, hogy a Megrendelő és az Alkotó könnyen egymásra találjon, és sok sikeres megbízás teljesüljön. Az ArtDepo.hu többszintű kommunikációt tesz lehetővé Ön és a kiválasztott művészek, mesterek közt. A kiválasztott művész ArtDepo.hu honlapján a művész elérhetőségét megtalálja. ArtDepo.hu Asszisztens pedig gyors és kényelmes (e-mail) kommunikációs segítséget nyújt a kiválasztott művész vagy művész csoport felé, legyen az egyszerű megszólítás vagy ajánlatkérés, megrendelés.

ArtDepo Asszisztens

Az ArtDepo.hu oldal általános levelezési szervize. Levél indításakor az ArtDepo Asszisztens jelentkezik be. Általa egyszerűen küldhet e-mail üzenetet egy adott művésznek, egy kiválasztott kategória esetében a kategória művészeinek (pl. speciális igényre vonatkozó ajánlatkérést), valamint az ArtDepo.hu számára. Amennyiben és amilyen mértékben hozzájárul, személyes adatait eltároljuk az Önnel történő kapcsolattartás céljából.

ArtDepo.hu művész honlap

Az ArtDepo.hu művészei egy-egy személyes honlapon mutatkoznak be. A művész honlap a szokásos funkciók (információ, eseménynaptár, életrajz, vendégkönyv) mellett hasznos információt szolgáltat a gyors tájékozódáshoz, döntéshez a kapcsolatfelvételt és további együttműködés kialakítását illetően.

Tartalmas szörfölést, gyors kapcsolatfelvételt, sikeres megbízásokat kívánunk!

ArtDepo.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

iparművészeti galéria ólomüveg Tiffany művészfotó képek kerámia porcelántervezés házak villák kézműves mester egyedi dísztárgy üvegművészeti alkotások ólomüveg Tiffany ötvös ékszerész egyedi textíliák függöny grafika csomagolásművészet egyedi lakberendezés ólomüveg Tiffany iparművészeti galéria művészfotó képek kerámia porcelántervezés házak villák kézműves mester egyedi dísztárgy ólomüveg Tiffany üvegművészeti alkotások ólomüveg Tiffany ötvös ékszerész egyedi textíliák függöny grafika csomagolásművészet egyedi lakberendezés http://www.e-magic.hu/ http://www.abadab.hu/ http://www.pinyo.hu/ http://www.e-cset.hu/ http://www.artdepo.hu/ http://www.flottinvest.com iparművészeti galéria művészfotó képek kerámia porcelántervezés házak villák ólomüveg Tiffany kézműves mester egyedi dísztárgy üvegművészeti alkotások ólomüveg Tiffany ötvös ékszerész egyedi textíliák függöny grafika csomagolásművészet egyedi lakberendezés iparművészeti galéria művészfotó képek kerámia porcelántervezés házak villák kézműves mester egyedi dísztárgy üvegművészeti alkotások ólomüveg Tiffany ötvös ékszerész egyedi textíliák függöny grafika csomagolásművészet ólomüveg Tiffany egyedi lakberendezés iparművészeti galéria művészfotó képek ólomüveg Tiffany kerámia porcelántervezés házak villák kézműves mester egyedi dísztárgy üvegművészeti alkotások ólomüveg Tiffany ötvös ékszerész egyedi textíliák függöny grafika csomagolásművészet egyedi lakberendezés ólomüveg Tiffany iparművészeti galéria művészfotó képek kerámia porcelántervezés házak villák kézműves mester egyedi dísztárgy üvegművészeti alkotások ólomüveg Tiffany ötvös ékszerész egyedi textíliák függöny grafika csomagolásművészet ólomüveg Tiffany egyedi lakberendezé iparművészeti galéria ólomüveg Tiffany művészfotó képek kerámia porcelántervezés házak villák kézműves mester egyedi dísztárgy üvegművészeti alkotások ólomüveg Tiffany ötvös ékszerész egyedi textíliák függöny grafika csomagolásművészet egyedi lakberendezés ólomüveg Tiffany iparművészeti galéria művészfotó képek kerámia porcelántervezés házak villák kézműves mester egyedi dísztárgy ólomüveg Tiffany üvegművészeti alkotások ólomüveg Tiffany ötvös ékszerész egyedi textíliák függöny grafika csomagolásművészet egyedi lakberendezés http://www.e-magic.hu/ http://www.abadab.hu/ http://www.pinyo.hu/ http://www.e-cset.hu/ http://www.artdepo.hu/ http://www.flottinvest.com iparművészeti galéria művészfotó képek kerámia porcelántervezés házak villák ólomüveg Tiffany kézműves mester egyedi dísztárgy üvegművészeti alkotások ólomüveg Tiffany ötvös ékszerész egyedi textíliák függöny grafika csomagolásművészet egyedi lakberendezés iparművészeti galéria művészfotó képek kerámia porcelántervezés házak villák kézműves mester egyedi dísztárgy üvegművészeti alkotások ólomüveg Tiffany ötvös ékszerész egyedi textíliák függöny grafika csomagolásművészet ólomüveg Tiffany egyedi lakberendezés iparművészeti galéria művészfotó képek ólomüveg Tiffany kerámia porcelántervezés házak villák kézműves mester egyedi dísztárgy üvegművészeti alkotások ólomüveg Tiffany ötvös ékszerész egyedi textíliák függöny grafika csomagolásművészet egyedi lakberendezés ólomüveg Tiffany iparművészeti galéria művészfotó képek kerámia porcelántervezés házak villák kézműves mester egyedi dísztárgy üvegművészeti alkotások ólomüveg Tiffany ötvös ékszerész egyedi textíliák függöny grafika csomagolásművészet ólomüveg Tiffany egyedi lakberendezé iparművészeti galéria ólomüveg Tiffany művészfotó képek kerámia porcelántervezés házak villák kézműves mester egyedi dísztárgy üvegművészeti alkotások ólomüveg Tiffany ötvös ékszerész egyedi textíliák függöny grafika csomagolásművészet egyedi lakberendezés ólomüveg Tiffany iparművészeti galéria művészfotó képek kerámia porcelántervezés házak villák kézműves mester egyedi dísztárgy ólomüveg Tiffany üvegművészeti alkotások ólomüveg Tiffany ötvös ékszerész egyedi textíliák függöny grafika csomagolásművészet egyedi lakberendezés http://www.e-magic.hu/ http://www.abadab.hu/ http://www.pinyo.hu/ http://www.e-cset.hu/ http://www.artdepo.hu/ http://www.flottinvest.com iparművészeti galéria művészfotó képek kerámia porcelántervezés házak villák ólomüveg Tiffany kézműves mester egyedi dísztárgy üvegművészeti alkotások ólomüveg Tiffany ötvös ékszerész egyedi textíliák függöny grafika csomagolásművészet egyedi lakberendezés iparművészeti galéria művészfotó képek kerámia porcelántervezés házak villák kézműves mester egyedi dísztárgy üvegművészeti alkotások ólomüveg Tiffany ötvös ékszerész egyedi textíliák függöny grafika csomagolásművészet ólomüveg Tiffany egyedi lakberendezés iparművészeti galéria művészfotó képek ólomüveg Tiffany kerámia porcelántervezés házak villák kézműves mester egyedi dísztárgy üvegművészeti alkotások ólomüveg Tiffany ötvös ékszerész egyedi textíliák függöny grafika csomagolásművészet egyedi lakberendezés ólomüveg Tiffany iparművészeti galéria művészfotó képek kerámia porcelántervezés házak villák kézműves mester egyedi dísztárgy üvegművészeti alkotások ólomüveg Tiffany ötvös ékszerész egyedi textíliák függöny grafika csomagolásművészet ólomüveg Tiffany egyedi lakberendezé