Manooi >>

Kristálycsillárok

A Manooi egyedi tervezésű, kézműves technológiával készült, prémiumkategóriás kristálycsillárok gyártásával és értékesítésével foglalkozik.

Az esztétikára és a harmónikus arányokra alapozva adunk formát és üzenetet a fénynek.

Akár szériatermékről, akár egyedi elképzelések megvalósításáról van szó, designerekből, építészekből és technikusokból álló csapatunk folyamatosan dolgozik azon, hogy a legmagasabb színvonalon minden alkalommal egyedi műalkotást hozzunk létre.

Kizárólag a világon ma kapható legmagasabb minőségű kristályokkal dolgozunk. A csillárjaink egyedülálló ragyogása a professzionális gyártási technológiának köszönhető, amely során egyesével vágják, csiszolják és polírozzák a kristályokat.

A kristályok ólomtartalma több mint 30%-os melynek köszönhető a prizmaszerű, intenzív fénytörés. Változatosan csiszolt és különböző méretű, oktogon formájú kristályokat használunk, melyeket különleges formájú és méretű függőkkel egészítünk ki a díszítés során. Csillárjaink anyagában színezett kristály kombinációban is rendelhetők.

Külön szolgáltatással segítjük a tervezők munkáját. A katalógusban található termékeink  3D változatban is elérhetők, melyek könnyen beillesztetőek a tervdokumentációba.

A Manooi célja, hogy világviszonylatban is egyedülálló designt hozzon létre és megteremtsen egy stabil, széles körben ismert és saját arculattal rendelkező márkát. Szeretnénk örömöt és szépséget közvetíteni a világban, új fényt hozni az emberek életébe, hogy boldogabban éljék mindennapjaikat.
Kattintson a képre további műalkotások megtekintéséhez!


Referenciáim(vissza a tetejére)

Origó - Westend Hilton (honlap)

Fabet - Westend Hilton (honlap)


Elérhetőségem(vissza a tetejére)

Telefon: +36-1-3362690
Fax: +36-1-3362699
E-mail cím: Kattintson ide az e-mail küldéshez.
Bejegyzés a vendégkönyvembe
Internet cím: http://www.manooi.com